IJs

In onze zelfbedieningswinkel hebben we twee soorten ijs, softijs en boerderij ijs. Beide soorten zijn gemaakt van de melk van onze koeien.

 

Met behulp van de softijsmachine kun je een hoorntje vullen met softijs. Doe 2 euro in de machine, druk op de knop en smikkelen maar!

 

Verder hebben we verschillende soorten boerderij ijs van onze eigen Koldermelk. Je kunt uit diverse smaken en verpakkingen kiezen. Ons boerderij ijs is op ambachtelijke wijze gemaakt met verse melk en room van eigen koeien. Hierdoor is het ijs voller en romiger van smaak. Kom je het een keer proeven?

In onze boerderijwinkel kun je het gehele jaar zelf ijs pakken uit de vitrine. Een bakje ijs kost €2,50. 

 

Het ijs is in verschillende smaken te krijgen:

Aardbei

Aardbei sorbet

Advocaat

Banaan

Boerenjongens

Chocolade

Citroen (sorbetijs)

Hazelnoot

Karamel zeezout

Koffie

M&M's

Mango (sorbetijs)

Pistache

Peer

Room

Stracciatella 

Stroopwafel

Vanille

Yoghurt Amarena

Yoghurt Sinasappel

 

Binnenkort een feestje of evenement en op zoek naar een lekkere afsluiter? Wij hebben een mobiele diepvries met ons ijs. De diepvries wordt gebracht en gehaald en tijdens het feest kan iedereen zelf een ijsje pakken. U heeft er geen omkijken naar. Voor meer informatie neem contact met ons op.

 

Verder kun je het gehele jaar door ijs in bakken van 1 of 5 liter kopen. Een 1 liter bak ijs kost €6,00, een bak van ruim 5 liter ijs kost €30,00. 5 liter ijs is zeer geschikt voor de horeca. Wil je ons ijs verkopen in uw restaurant of winkel? Neem dan ook contact met ons op! Wij maken alles op maat, zowel klein als groot verpakking.