Rondleiding

Op ons bedrijf bieden wij u de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen op een modern melkveebedrijf. Zo kunt u zien hoe de Koldermelk geproduceerd wordt. Wij verzorgen rondleidingen voor groepen vanaf 10 personen (minder personen in overleg). De rondleiding is het ideale uitje voor elke gelegenheid, bijvoorbeeld met familie, vrienden of in de vorm van een personeelsuitje.

 

De rondleiding ziet er als volgt uit:

U wordt ontvangen met twee kopjes koffie of thee en een lekkernij. Op ons moderne, deels geautomatiseerde melkveebedrijf krijgt u de gelegenheid om het reilen en zeilen van de melkveehouderij te aanschouwen en allerlei vragen te stellen. Van januari tot en met april worden op het melkveebedrijf ook 300 schapen lammetjes geboren. In deze periode is het mogelijk om een kijkje in de schapenstal te nemen. De rondleiding wordt afgesloten met een echt boeren hapje en drankje. Ook kunt u dan een bezoek brengen aan de boerderijwinkel om onze producten te komen proeven en te genieten van uw aangekochte producten.  

 

De kosten voor de rondleiding zijn €11.00 p.p. bij minimaal 10 personen. De rondleiding is mogelijk in combinatie met diverse activiteiten in Giethoorn en/of een mogelijkheid om van te voren of achteraf een hapje te eten. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen. 

 

Wilt u graag een rondleiding of heeft u een vraag? Kom langs om het te bespreken of neem contact op via het contactformulier op deze site.