Rondleiding

Op ons bedrijf bieden wij de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen op een modern melkveebedrijf. Zo kun je zien hoe de Koldermelk geproduceerd wordt. De rondleiding is het ideale uitje voor elke gelegenheid, bijvoorbeeld met familie, vrienden of in de vorm van een personeelsuitje.

 

De rondleiding ziet er als volgt uit:

Je wordt ontvangen met twee kopjes koffie of thee en een lekkernij. Op ons moderne, deels geautomatiseerde melkveebedrijf krijg je de gelegenheid om het reilen en zeilen van de melkveehouderij te aanschouwen en allerlei vragen te stellen. De rondleiding wordt afgesloten met een echt boeren hapje en drankje. Ook kun je dan een bezoek brengen aan de boerderijwinkel om onze producten te komen proeven en te genieten van uw aangekochte producten.  

 

De rondleiding is mogelijk in combinatie met diverse activiteiten in Giethoorn en/of een mogelijkheid om van te voren of achteraf een hapje te eten. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen. 

 

Wil je graag een rondleiding of heb je een vraag? Kom langs om het te bespreken of neem contact op via het contactformulier op deze site.